5 keer de grootste speeltuinen van Nederland

Hoe groter de speeltuin hoe meer plezier!

In ons kikkerlandje zijn genoeg leuke speeltuinen waar je kind zich uren kan vermaken. Heb je gelijk een leuk uitje voor tijdens de vakantie of in het weekend.

Linnaeushof

De grootste speeltuin van Europa ligt gewoon in het Noord-Hollandse Bennebroek! Het heeft ruim 350 speeltoestellen en attracties zoals het klimparcours, de hobbelfietsen en het Piraten eiland. Vergeet ook het huisje van Bennie Broek niet, die trouwens ook iedere dag een eigen show geeft.

Glipperweg 4C- Heemstede (grens Bennebroek)

Oud Valkeveen

Vliegende bijtjes, zwanenbootjes en een mini-achtbaan: je vindt het allemaal bij Oud Valkeveen in Naarden. Er is genoeg te doen, ook als het slecht weer is buiten. Er is namelijk een speelhal, bioscoop en een binnentheater waar je kunt genieten van de leukste shows.

Oud Huizerweg 2- Naarden

KidzCity

Dit keer een binnenspeeltuin. Ideaal voor het wisselvallige weer hier in Nederland. Dus regent het buiten, maar moet je kind wel zijn energie kwijt? Ga dan naar KidzCity in Utrecht. Zo kun je er lasergamen, van de familieglijbaan of klimmen in het klimdoolhof. Terwijl je kind lekker aan het spelen is kunnen de ouders zich even terugtrekken in het restaurant. Extra fijn dat je gratis kunt parkeren op het parkeerterrein.

Vlampijpstraat 79- Utrecht

Plaswijckpark

Plaswijckpark in Rotterdam is een groot feest. Er is een binnen en buitenspeeltuin, en daarnaast ook nog een dierentuin, samen Speelwijck genoemd. Rondrijden in de verkeerstuin, spannende avonturen beleven op de spookzolder of kijken naar de alpaca’s of andere dieren in de dierentuin. Kids raken er niet uitgespeeld!

Ringdijk 20- Rotterdam

Speeltuin Amstelpark

Ook midden in onze hoofdstad is genoeg te doen als het gaat om speelplezier. Neem bijvoorbeeld speeltuin Amstelpark. Ga bootje varen in de Disco Boats, doe een rondje in Thomas de Trein of bewijs dat je Max Verstappen in de dop bent als je racet in de minicars. Een dagje vermaken in de speeltuin lukt zeker wel én de entree is ook nog eens gratis! Daarnaast is er in het Amstelpark ook nog een mingolf baan en een kinderboerderij waar je op de woensdagmiddag kunt knuffelen met de dieren!

Amstelpark 18 – Amsterdam

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites