5x kinderkledingmerken die jij nog niet kende

Move over Zara, deze merken zijn VEEL leuker.

Ook nog steeds trouw al je baby en kinderkleding aan het shoppen bij de Zara en H&M? Allemaal leuk en aardig, maar toch is er veel meer dan alleen de grote merken. Misschien kende je de onderstaande merkjes nog niet, maar ze zijn stuk voor stuk allemaal leuk en uniek. Leuke items waar niet alle kinderen op het schoolplein in lopen.

Bobbi & Kate

Bobbi & Kate is een klein merk voor kids tot 5 jaar. Ze brengen niet elk seizoen een nieuwe collectie uit, maar in plaats daarvan proberen ze items te ontwerpen die het hele jaar in de collectie kunnen blijven.

Moonbeam Collective

Moonbeam Collective is een Amsterdams kleding en lifestyle merk en alle kleding is van goede kwaliteit en handgemaakt.

Maed for Mini

Maed for Mini is een Nederlands merk voor kinderen tot 8 jaar. Het merk is duurzaam en milieuvriendelijk. Ze hebben hele vrolijke collecties. Denk aan zebra en panterprintjes.

Bonmot Organic

Ook Bonmot Organic is een duurzaam merk. Alle kleding wordt gemaakt van biologische stoffen en er komen geen chemische middelen aan te pas. En dat merk je aan de aan de kwaliteit van de kleding, want het is belangrijk dat de kleding zo lang mogelijk mee gaat.

Nununu

NuNuNu is een kledingmerk die alternatieve kleding ontwerpen voor kinderen. Dus geen saaie jurk of blouse voor je kindje maar juist iets waar nog niet iedereen in loopt!


Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites