Let’s Go: de babyspa

Geniet en ontspan samen met je baby.

Als je genoeg hebt van je baby thuis in bad doen is er een andere optie: de babyspa. Een spa speciaal ontwikkelt voor baby’s. Ukkepuk Spa & Wellness in Hilversum biedt rustgevende behandelingen aan voor baby’s van 0 tot 6 maanden. Dus als je echt niet meer weet wat je met je baby aan moet kun je altijd nog naar de babyspa!

Floaten

Hoewel er al een aantal babyspa’s in Nederland zijn is het nog vrij onbekend in ons land. Je kunt hier je baby laten floaten. Je baby gaat in badje met chloor-vrij water. Door de nekring (float) kan je baby veilig en ontspannen bewegen in het water. De baby’s dragen een zwemluier en een speciaal zwembroekje. Een sessie duurt maximaal 30 minuten; het is nogal een intense ervaring voor een baby. Daarna is hij of zij helemaal zen. En jij hopelijk ook.

Ontspanning

Naast het floten biedt Ukkepuk Spa bijvoorbeeld ook de Shantala baby massage aan. Het is een liefdevolle ritmische massage afkomstig uit India. Het bestaat uit drie lessen waarin je je baby geborgenheid en zelfvertrouwen geeft. Je leert in 5 lessen van een professional hoe je je baby heerlijk kunt masseren door middel van verschillende technieken. Tip: je kunt ook een cadeaubon kopen, leuk voor een babyshower of als kraamcadeau.

Tijd voor wat quality time voor jezelf, een vriendin of met je lover? Dit zijn de beste spa’s van Nederland.

tagged in float, relax
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites