Luiertassen: hier wil je opletten

Je wil er natuurlijk wel een beetje fashionable bijlopen met een luiertas

Een goede luiertas is uiteraard een must: je wilt alle spullen die je nodig hebt goed opbergen en je wilt niet proppen. Waar moet je nu allemaal opletten bij het kopen van de perfecte luiertas?

Grootte

Je wilt natuurlijk alles kwijt kunnen, maar bedenk wel hoe jij het liefst reist. Houd je van travelling light of neem je graag je hele hebben en houden mee?

Indeling

Vakje voor de speen, vakje voor de luiers: sommige moeders worden blij van meerdere vakken terwijl de ander het liefst een groot vak heeft. Wat in ieder geval een belangrijk kenmerk is, hoe lichter de voering, hoe beter je je spullen terug kan vinden.

Verstelbaar

Een extra handigheidje is als je de hengsels van de tas kunt verstellen. Zo kan papa -die wellicht langer is dan jijzelf- of de oppas de tas ook gebruiken.

Sluiting

Ook de sluiting is belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat er spullen uitvallen. En wat bijvoorbeeld irritant kan zijn, an klittenband kunnen spullen blijven plakken zoals speeddoekjes.

Materiaal

Ieder heeft zijn eigen voorkeur qua materiaal, maar als hij regenbestendig is is dat natuurlijk wel heel handig in ons land. En het moet ook niet zo zijn dat je hem meteen weg moet doen na een ongelukje met een lekkende fles.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites