Contact

MonStyle Mini

Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam
KVK Amsterdam: 62339818
Management: maaike@monstyle.nl

Over MonStyle Mini

MonStyle is een online fashion- beauty- en lifestyle magazine dat in 2013 is opgericht. MonStyle is ontstaan met het idee om iedereen te voorzien van styling advies. Ons online magazine gaat niet over fashion week en celebrities, MonStyle maakt mode draagbaar.
Wij kunnen je precies vertellen hoe je die nieuwe slangenprint het beste kan combineren. Wij leggen uit hoe jij je kleding op verschillende manieren kan dragen. En hoe jij het beste voor de dag komt. Mode en styling is het hoofdonderwerp maar daarbij horen ook lifestyle- en beautyonderwerpen. Hoe zorg je ervoor dat je haar mooi zit, rimpels uitstelt of eindelijk die perfecte wing zet. Ook interieur komt aan bod, dit heeft natuurlijk ook te maken met styling. We kunnen uitleggen waar je aan moet denken als je vegan wil worden maar ook een heerlijk recept plaatsen met Oreo’s.
MonStyle is die ene vriendin die altijd precies weet waar je een nieuw verjaardagsjurkje shopt, hoe je die foundationvlekken uit je shirt krijgt en welke serie je NU wil kijken.  

Leave a reply

Your email address will not be published.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites