Daily Routine met: Michelle Bollen

"Voor pasta mag ik de jongens 's nachts wakker maken."

Hoe doen die andere moeders dat toch?! Vraag jij je dat ook wel eens af nadat je je door de dag heen hebt gestruggeld? Nou zo dus! Deze keer Michelle Bollen over haar dagelijkse routine. Michelle is moeder van Morris (3) en Benjamin (1,5). Michelle is vlogger en blogger op Bijzonderkleinwonder. Ze is getrouwd met Koen en woont in Uden.

Opstaan: tussen 6:00 uur en 6:30 uur. Dan ga ik eerst sporten en als ik om 07:30 uur weer thuis ben gaat Koen de deur uit en maak ik de jongens wakker.

Ontbijt: we ontbijten alledrie altijd met yoghurt, havermout, lijnzaad en Hartjesontbijt van Love Your Veggies. Wat echt een mega tip is want ze vinden het super lekker en het is heel gezond!

Kleding de avond van te voren klaarleggen: als ze de volgende dag naar de oppas gaan wel. Ook voor mezelf trouwens zodat ik daar ‘s ochtends niet over na hoef te denken.

TV ‘s ochtends: nee.

Lunch: brood of bananenpannenkoekjes.

Hoe laat de deur uit: 08:30 uur.

Thuis: op werkdagen altijd om 17:30 uur, Koen vaak een uurtje later.

Boodschappen halen of bezorgen: dat is bij ons vaste prik op vrijdagochtend. Dan ga ik met Benjamin en Morris altijd samen boodschappen doen. De meeste moeders zullen daar geen fan van zijn, zo met de kinderen samen door de supermarkt, maar ik vind dat altijd heel gezellig. Ik maak een menu voor de hele week en haal dan alle boodschappen in een keer. Want ik weet hoe dat gaat: anders gaan we tussendoor allemaal lekkere dingen halen.

Bedtijd kids: 19:30 uur nadat ze een boekje hebben uitgekozen wat ik dan moet voorlezen.

Bedtijd voor jou: te laat: half twaalf.

Toprecept: Pasta! Voor pasta mag ik ze ‘s nachts wakker maken. En dan maak ik er een saus bij van bijvoorbeeld paprika en courgette, dat gaat er heel goed in!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites