Zo hoef je geen zwangerschapskleding te dragen

Met deze tips kun je je normale kleding nog even doordragen!

De tijd is aangekomen dat je eigenlijk niet meer in je normale kleding past. Maar je wil misschien vanaf nu ook niet alleen maar zwangerschapskleding dragen. Dat hoeft ook niet. Wij hebben wat kledingitems gevonden die je nog prima door kunt dragen nu je zwanger bent. Er zit vast iets tussen wat jij leuk vindt!

Bodycon dress

Als je zwanger bent, is het soms ook heel fijn om je nog steeds sexy te voelen. Zeker als je voorheen gewend was om bijvoorbeeld veel strakke kleding te dragen. Hier kunnen bodycon jurkjes zeker voor zorgen! In de meeste bodycon jurkjes zit veel stretch dus dat rekt prima mee met je groeiende buik.

Jersey t-shirt dress 

Deze jurk is juist lekker wijd en daarom super comfortabel! Daarnaast is het een jurk die je leuk kunt combineren met overknee laarzen of hakken waardoor je er heel classy uitziet!

Maxi-dress

Maxi-dresses zijn ideaal als je zwanger bent. Je kunt hiermee veel verbergen! Dus als je nog niet te veel nadruk op je zwangere buik wilt leggen dan is dit ideaal. Je kunt in een maxi-dress lekker vrij bewegen.

Black, on black, on black

Zwart kleedt af natuurlijk. Probeer een zwarte jumpsuit met veel stretch erin bijvoorbeeld! Je kan hier een mooie blazer overheen dragen. Zo zie je er top uit en het zit ook heerlijk! Maar je kunt natuurlijk ook gewoon gaan voor een zwarte broek met een zwart shirtje erop.

Trenchcoats

Trenchcoats zijn perfect voor als je zwanger bent. Je kan deze heel leuk over je lekker-zittende jurk of jumpsuit dragen. Kies voor een lichte variant!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites