5 fijne strandtenten voor jou en je kids

Een tosti voor de kids en een witte wijn voor jou.

Oké, het voelt misschien soms als een beproeving, jijzelf en de kids op tijd in de kleren en de auto. En dat allemaal op een vrije weekenddag. Maar hé, als je er dan eenmaal bent.. er gaat niets boven het strand. We hebben een lijstje gemaakt van 5 kindvriendelijke strandtenten in willekeurige volgorde, waar je én lekker zit met een goede koffie én er ruimte is voor de kids zonder dat je het idee hebt dat je ze totaal uit het oog verliest.

Tent 6 – Zandvoort

Tent 6 in Zandvoort heeft vanaf 9 uur ‘s ochtends ontbijt met verse sapjes, yoghurt en taart. Het terras is lekker ruim en de kids lopen zo het strand op. Je kan er ook prima blijven borrelen en op zondag is het oestertime!

Het Zuiderbad – Noordwijk

In Noordwijk aan Zee zit je goed bij Het Zuiderbad, want daar staat een groot speeltoestel op het terras. Bovendien is het er ook bij wat meer wind lekker omdat het een beetje beschut ligt. Op de kaart vind je tosti’s, salades, en (niet onbelangrijk) lekkere rosé en witte wijn.

De Kust – Wijk aan Zee

In Wijk aan Zee heeft strandpaviljoen De Kust een vrij uitgebreide kinderkaart, met onder andere spareribs en vegetarische lasagne. Kun je ze eens wat anders geven dan tosti’s en friet. Ze verhuren ook strandhuisjes, voor 4 to 6 personen en in sommige van die huisjes mag je ook je hond meenemen.

El Nino – Scheveningen

In Scheveningen staan de strandtenten in een lange rij naast elkaar. Misschien niet de meest gezellige aanblik maar aan de andere kant, de kans dat je een plekje vindt is daardoor dan wel weer groot. Bij El Nino bijvoorbeeld, hier serveren ze op zaterdag en zondag een ontbijtbuffet met allerlei broodjes, sap, yoghurt en koffie.

San Blas – Bloemendaal

Bij San Blas in Bloemendaal kun je voor de kinderen gewoon een boterham met Nutella of jam krijgen en dat is soms best wel fijn. Ook staan er lekkere cocktails op de kaart! Die kan je vast wel gebruiken zo aan het eind van de dag. Of het begin van de middag, wij zijn niet zo moeilijk. Je kan een gedeelte van San Blas ook afhuren voor borrels of verjaardagen.

Leave a reply

Your email address will not be published.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites