Zompige croissants met glitter en warme armpjes om je heen

Hoera! Het is weer Moederdag.

Dikke kans dat je je zelfgemaakte moederdagcadeautje al lang en breed hebt uitgepakt, tenminste, als je een kleuter in huis hebt. Want iets bewaren tot een bepaalde datum is niet de sterkste kant van een 4- of 5-jarige.

Ontplofte keuken

Je hebt vast ook al lekker op tijd ontbeten met croissants die net effe te kort in de oven hebben gezeten en onder de glitter zitten omdat er daarvoor nog is geknutseld. Die lieve smoeltjes als ze je vol trots hun zelfgemaakte ontbijt laten zien, is onbetaalbaar. Voor het gemak denk je maar even niet aan de bende in de keuken beneden (die daar ongetwijfeld is ontstaan).

Feitje: Wist je trouwens dat moederdag in vrijwel elk land op een andere datum wordt gevierd? In ons land is het standaard op de tweede zondag in mei.

Nee hoor, ik hoef echt niets..

En hoewel we allemaal altijd roepen dat we op die dag echt niets hoeven te krijgen of verwachten van onze partner, zijn we toch lichtelijk teleurgesteld als er van zijn kant niets komt. Een beetje á la Valentijnsdag eigenlijk! Beter regel je op deze dag gewoon iets voor jezelf. Armbandjes of oorbellen met de initialen van je kinderen erop zijn altijd leuk en persoonlijk, je vindt ze hier. Of een armbandset voor jou en je dochter samen.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites