Let’s Go: Tulum

Genieten alsof je in het buitenland bent!

En dan niet Tulum in Mexico maar Tulum aan het strand in Noordwijk. Je zit er op rotanbanken met dikke kussens of aan houten eettafels. Er zijn genoeg parasollen om je te beschermen tegen de zon. Vanaf het terras kun je heerlijk turen naar de zee terwijl je luistert naar chille muziek.

Meubellijn

Binnen is het er fantastisch ingericht, dus als je naar het toilet gaat, kijk dan goed je om je heen en doe meteen wat inspiratie op voor bij je thuis. Ze hebben een eigen meubellijn dus als je serieus wat ziet voor in je huis, dan kun je een afspraak maken in hun meubelloods.

Vegetarisch

Ze hebben er allerlei soorten verse smoothies en sapjes maar ook lekkere wijnen en speciaalbiertjes. Je eet er vegetarisch zoals een buddha bowl met bulgur, falafel en sojaboontjes, naanbrood met verschillende dips maar ook een hamburger met frietjes of yoghurt met banaan, muesli en chiazaad.

Beachbar

Het is dus in eerste instantie misschien niet de ideale plek om met de kinderen te gaan eten. Maar daarvoor is er naast het restaurant de beachbar van Tulum. Denk loungestoelen en je voetjes in het zand. Daar haal je zelf je koffietjes en appelsap. Ze hebben er ook tosti’s, broodjes hamburger, bitterballen, broodjes tonijn en kaastengels. Alles dus voor een lange lome dag op het strand.

View this post on Instagram

Who is ready for another beachday? ⚡️🌿

A post shared by Tulum (@tulumnoordwijk) on

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites