5 lekkere douchegels voor je baby

Zo fijn! Deze wil je zelf ook gaan gebruiken.

Je wil je baby natuurlijk graag in bad doen. Alleen is de huid van een baby 5 keer dunner dan een volwassene, dus extra gevoelig. Daarom is het belangrijk dat je dat niet te vaak doet en de juiste producten gebruikt om te voorkomen dat de huid van je kindje geïrriteerd raakt.

ZARQA – 3 in 1 wash

De producten van Zarqa zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige baby- en kinderhuid. Er zitten alleen maar milde en natuurlijke ingrediënten in.


Naïf clearing wash gel

Naïf staat voor kwaliteit en alleen maar het beste van het beste, zonder onnodige toevoegingen. Ook nog eens super leuk: het merk is in 2012 opgericht door twee vaders .


Petit&Jolie Baby shampoo

Deze shampoo van Petit&Jolie is geschikt voor de babyhuid en het haar. Daarnaast ziet Petit&Jolie er ook nog heel leuk uit. En dat maakt het dus perfect om als (kraam)cadeau te geven!


Mádara Organic Baby & Kids

Mádara is een merk afkomstig uit Letland en is geïnspireerd op de Scandinavische natuur. Goede skincare voor moeder en kind staat op nummer een.


Little Indians

Het Rotterdamse kinderkledingmerk Little Indians ontwikkelde een verzorgingslijn speciaal voor baby’s, kinderen en moeders. Het idee van een verzorgingslijn is ontstaan doordat Vanessa, de eigenaresse van Little Indians, zelf last heeft van eczeem. Deze producten zijn dus ook goed voor de gevoelige huid!

tagged in baby, showergel
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites