Kraamcadeautjes die we wél leuk vinden

Geen luiertaart maar lifesavers!

Niet alles is leuk of handig om te krijgen als je net bevallen bent. Knuffels bijvoorbeeld, koop je gewoon liever zelf. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. En een luiertaart kan voor je vriendinnen heel grappig zijn om te laten maken maar is om te krijgen natuurlijk niks aan. Want luiers zijn niet leuk (wel duur). Wij hebben een lijstje gemaakt van kraamcadeautjes die de moeite waard zijn.

Mom bag

Een mom bag van Studio Noos die aan elke wagen past en die van zichzelf licht is, want je moet oppassen met zware luier- en boodschappentassen aan een kinderwagen. Bovendien kun je hem ook prima als sporttas gebruiken. Hij is er in allerlei stoffen en prints.

Schaapjes tellen

Het idee is misschien een beetje gekkig: een knuffel die geluiden uit de baarmoeder maakt. Maar hij doet wel wat ie moet doen, namelijk: je kindje rustig maken. Ewan het droomschaapje kun je in het bedje of in de box leggen. Baby’s herkennen het geluid dat ze horen uit de baarmoeder en kunnen daardoor lekker gaan slapen. Ewan kan ook andere geluiden maken zoals een hartslag en het geluid van een stofzuiger. We horen je denken: een stofzuiger? Nou reken maar dat een baby rustig en slaperig wordt van dat geluid, wist je niet hè?

Lifesaver

De slaapzakken van Puckaby zijn ideaal voor kleine onrustige slapers met beweeglijke armen en benen. Baby’s hebben er een handje van om zichzelf wakker te slaan en dat wil je dus niet. De slaapzakjes zijn er in verschillende maten en prints en kunnen een heuse lifesaver zijn voor newborn moms.

Warme voetjes

Slofjes zijn altijd goed. En deze van Donsje al helemaal. Babies trappen sokjes snel uit maar deze blijven goed zitten. En ze zijn ook nog eens heel stylish dus dit wil je.

Speendoekje

Kijk, je weet van te voren natuurlijk niet of je baby een speentje nodig zal hebben, sommige baby’s slaan dat ding over. Maar goed, je kan het maar in huis hebben voor het geval dat en hoe leuk is het als er een beetje knap speendoekje aan vast zit? Zoals deze van Dappermaentje. Ze zijn handgemaakt van de meest zachte stof. Zo raakt de speen niet snel kwijt en is het gelijkertijd een fijn knuffeldoekje.

Werpgoud

In bijvoorbeeld Groot-Brittannië is het heel normaal maar hier in Nederland is het minder gebruikelijk om een vrouw die net een kind heeft gekregen een sieraad te geven. Wij houden er eigenlijk wel van en vonden deze kettingen en armbandjes van Lennebelle wel heel erg leuk.

ff chill

Als er iets is waar je na je bevalling behoefte aan hebt dan is het wel ontspanning. Geef de kraamvrouw deze massage van Hannah Nieuwenhuis van ‘Heerlijk Zwanger’ kado! De new mom hoeft hiervoor de deur niet uit, Hannah komt gewoon bij je thuis. Ze zorgt ervoor dat je na de massage van een uur voor even weer helemaal bent opgeladen. Ideaal kado dus!P

Leave a reply

Your email address will not be published.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites