Let’s Go: Roadhouse Arnhem

Uit eten terwijl de kids zich vermaken in de kinderbioscoop!

Een plek met een uitgebreide menukaart, een coole inrichting en waar de kinderen zich goed vermaken waardoor je net wat langer kunt blijven zitten. Die vonden we op de Veluwe. Daar staat Roadhouse Arnhem, een Amerikaans Steakhouse waar je terecht kunt voor lunch, borrel en diner.

The kids are allright

Het souterrain van Roadhouse Arnhem is het domein van de kinderen. Via een glijbaan komen ze bij een indoor-speeltuintje, een mini bioscoop en verschillende speeltafels. Nadat de kinderen hun eten hebben besteld krijgen ze een buzzer mee naar beneden die afgaat zodra hun eten op tafel staat. Handig want dan hoef je ze dus niet zelf te gaan halen. Ook krijgen ze drie muntjes waarmee ze beneden onder andere airhockey kunnen doen.

Kost dat

De prijzen voor een kindermenu liggen rond de 15 euro. Daarvoor hebben ze bijvoorbeeld spaghetti met een drankje naar keuze en als toetje een milkshake. Voor ze de deur uitgaan mogen ze nog een verrassing uit een mand kiezen. Naast spaghetti hebben ze onder andere ook hotdogs, pancakes en spare-ribs op het kindermenu staan. Zelf eet je er burgers, salades, steak of mac and cheese!

Het kan er ‘s avonds behoorlijk druk zijn dus reserveren is gewenst. Of je gaat er lunchen, dan is er meestal wel plek.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites