Me-time: Ohbabyshower

Een babyshower organiseren was nog nooit zo makkelijk!

Met jonge kinderen is het niet altijd makkelijk om tijd voor jezelf te vinden en maken. Wij hebben voor jou tips, zonder dat je een oppas moet regelen. Meestal dan. Deze week: Oh baby shower. Wil je een babyshower organiseren voor een mommy to be maar ben je daar niet zo goed in of heb je het simpelweg gewoon te druk? Goed nieuws! Het Amsterdamse bedrijf Ohbabyshower regelt –samen met jou- de babyshower.

Details

Een babyshower zelf is natuurlijk super leuk, maar bij de organisatie komt nog best veel kijken. Geen tijd? Laat het maar aan Ohmybabyshower over! Je kunt natuurlijk voor een eigen locatie gaan, zoals een babyborrel op werk of bij iemand thuis. Maar ze organiseren ook babyshowers in hun prachtige pand op de Keizersgracht in Amsterdam. Alles wordt tot in detail geregeld voor je!

Alles-in-één

Ohmybabyshower biedt een alles-in-één pakket en daarnaast vindt je in de webshop ook nog verschillende producten. Zoals allerlei decoratiemateriaal en verschillende spelletjes die je kunt doen tijdens de babyshower.

https://www.instagram.com/p/BxfLIlxCyew/

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites