Mom Talk met: Vanessa Erasmus

"Jonge kinderen kunnen nog niet over de schutting kijken, daar moet je ze bij helpen."

In deze Mom Talk kletsen we met Vanessa Erasmus. Vanessa is moeder van Jimmy (9) en Dayne (6). Ze woont in Rotterdam en heeft haar eigen kinderkledinglabel Little Indians.

Favoriete skincare: Olie van Nuxe. Je kan het op je gezicht smeren en in de puntjes van je haar, ik word er heel blij van. Als we op een beurs zijn in Florence neem ik altijd een voorraadje mee, daar kun je het veel goedkoper krijgen.

Essential in luiertas: Een luiertas gebruik ik al een tijdje niet meer maar wat ik nog wel altijd in m’n tas heb zijn van die snoetenpoetsers. En verder kom ik meestal wel weg met kleurtjes en tekenpapier zodat ze zich even kunnen vermaken.

Leukste aan moederschap: Dat je zo verwonderd kunt kijken naar hun eigen karakter, heel lief zijn ze en soms stout en ontwapenend. Ik vind het daarnaast soms ook pittig hoor.

Minst leuke aan moederschap: Het lijkt soms wel alsof je hart een soort verlengstuk heeft gekregen, als je kind zich rot voelt dan voel je dat zelf ook intens. Ze kunnen soms in zitten over dingen terwijl dat eigenlijk niet hoeft. Ze zijn te jong om over de schutting te kunnen kijken en dat is soms wel lastig vind ik.

Slaaptekort? Nee!

Datenight: Ik ben niet meer samen met de vader van de kinderen en daardoor zijn ze dus de ene keer bij mij en de andere keer bij hem. Dat geeft mij meer eigen tijd waarin ik even geen mama ben en met mijn vriendinnen kan afspreken. Dat doe ik dus ook zeker een keer per week en dat is heel fijn.

Leukste kraamcadeau: Zo’n grote hydrofieldoek, met leuke prints erop die je echt jarenlang kunt gebruiken. Ik gebruik ze nog steeds als we bijvoorbeeld naar het strand gaan omdat ze zo lekker snel drogen.

Favoriete kledingmerk voor jezelf : Ik draag een mix van Zara/ H&M gecombineerd met een mooie tas van Jerome Dreyfuss en vaak Isabel Marant-schoenen. Daar kun je me meestal wel in uittekenen. Maar ik heb ook mijn favo Chloé Susanna boots. En een leuk sneakertje van Nike of Adidas gaat er ook prima in.  

Favoriete kinderkledingmerk: Ik wissel het veel af, ZARA, Mango en natuurlijk mijn eigen merk Little Indians. Ik heb hele zachte truien en die dragen de jongens heel graag.

Ideale vakantieplek: Ibiza. Ik kom er al jarenlang, huur altijd via hetzelfde adresje een heerlijk huis aan een kleine baai. We komen er altijd helemaal tot rust.

Beste advies voor new moms: Probeer goed te ontspannen tijdens de bevalling, als je verkrampt duurt het allemaal zo veel langer. En luister naar jezelf en niet naar anderen. Je weet namelijk zelf wat het beste is voor je kind, zo lang je het maar met liefde doet is het goed.

Meest gênante actie als gevolg van moederbrein: Uitgebreid boodschappen gedaan en dan diezelfde boodschappen in de winkel laten staan…


Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites