Me-time op de bank

Beyoncé vertelt over haar spoedkeizersnede en over haar dieet.

Met jonge kids is het niet altijd makkelijk om tijd voor jezelf te vinden en maken. Maar deze docu op Netflix kun je gewoon thuis op de bank bekijken als de kids op bed liggen: Homecoming, a film by Beyoncé.

Coachella

De documentaire gaat over het optreden van Beyoncé op Coachella in 2018 en dan met name over het traject daarnaar toe. Beyoncé beviel in 2017 van haar tweeling Rumi en Sir. Omdat ze tien maanden daarna op het podium van Coachella moest staan was er nogal wat werk aan de winkel.

100 kilo

Aan het einde van de zwangerschap woog Beyoncé naar eigen zeggen 100 kilo en na de bevalling wilde ze dat gewicht er zo snel mogelijk af hebben. Ze werd op een streng vegetarisch dieet gezet zonder koolhydraten, suikers, zuivel en alcohol (wow!). In de documentaire vertelt ze over hoe zwaar dat was, zo net na de bevalling. Overigens is zo’n dieet zeker niet aan te raden als je nog borstvoeding geeft dus don’t try this at home.

Spoedkeizersnede

In de documentaire vertelt ze ook waarom ze een spoedkeizersnede kreeg; het hartje van een van de baby’s stopte een paar keer met kloppen. Daarnaast had ze een veel te hoge bloeddruk waardoor ze een zwangerschapsvergiftiging kreeg. Al met al geen makkie dus, deze zwangerschap en het traject daarna.

Maar dat geldt eigenlijk voor alle zwangerschappen, het is vaak ook gewoon een gedoe. Een gelukje: vrijwel niemand hoeft tien maanden daarna weer te rocken op een podium in Californië. Kijk dat scheelt dan weer.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites