New kid in town: L&C Kids

ZARA move over, L&C Kids it is!

Als je houdt van dromerige, zachte kleuren en natuurlijke materialen zoals katoen en linnen, dan is het nieuwe merk L&C Kids echt iets voor jou! Denk soepelvallende jurkjes, blouses, en comfortabele harem pants.

Webshop

Oprichter en kledingontwerper van het merk, Riny Bugter, ging onlangs met vervroegd pensioen en zette een webshop op. 24 jaar geleden maakte ze ook al jurkjes en broekjes voor de kinderen van vriendinnen en nu heeft ze die lucratieve hobby dus weer opgepakt.

Schoondochter

Haar schoondochter was dit keer degene die er op aandrong. Die kreeg namelijk steeds vaker de vraag waar ze toch die leuke kleding van haar twee dochters kocht. Sindsdien zijn de jurkjes, blouses en broekjes niet aan te slepen.

Natuurlijke materialen

De kleding wordt door Riny zelf met de hand gemaakt en ze maakt alleen gebruik van natuurlijke materialen zoals katoen en linnen. De jurkjes hebben een strik of een houten knoopje op de rug.

Maten

Er wordt alweer hard gewerkt aan de nieuwe najaarscollectie en in die collectie kun je veel super zachte stoffen verwachten zoals jurkjes van hydrofiel stof. Ook hoopt Riny materialen zoals bijvoorbeeld bamboe te kunnen gebruiken. De maatjes lopen van 74 tot en met maat 116 maar omdat er veel vraag naar is zal de maatvoering verder worden uitgebreid naar maat 128.

Kleinkinderen

Kleinkinderen Lucie en Coco zijn de grote inspiratie geweest voor het kledingmerk L&C Kids van Riny Bugter. De meisjes van 2 en 4 poseren maar wat graag voor de camera. En die prachtige foto’s? Die worden gemaakt door de schoondochter van Riny: Libia Photography.

https://www.instagram.com/p/BzREQdSo2Xi/
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites