NIKE komt met schoenenabonnement

Met dit abonnement hoef je met je kind niet meer 100 schoenen te passen in de winkel

Nieuwe schoenen kopen voor en met je kids kan soms een uitdaging zijn. Heb je ze eenmaal meegekregen naar de winkel, zie ze dan maar eens in verschillende schoenen te krijgen. Beter ga je recht op je doel af, past 1 paar schoenen en that’s it! Met het sneakerabonnement van NIKE is dat mogelijk en heb je -als het goed is- geen gedoe meer. Voorlopig alleen nog beschikbaar in Amerika maar daar komt vast snel verandering in.

Nike Adventure Club

Het abonnement heet Nike Adventure Club en is bedoeld voor ouders met kinderen van 2 tot 10 jaar. Je betaalt bijvoorbeeld 20 dollar per maand voor vier paar schoenen per jaar. Elke keer als je klaar bent met de schoenen of als de kinderen eruit zijn gegroeid, stuur je ze terug en krijg je andere. Je kan ook kiezen voor een abonnement van 12 paar schoenen per jaar en dan betaal je 50 dollar per maand.

Online kiezen

Het idee achter het abonnement is dat kinderen snel groeien en dus regelmatig nieuwe schoenen nodig hebben. Je kijkt vanuit huis online welke schoenen je wilt. Met een speciaal meetinstrument kun je de maat van de voeten van je kind perfect opmeten. Je kiest de schoenen die je wilt en die worden dan naar je opgestuurd. Easy does it!

Keuzestress

Je kunt kiezen uit meer dan 100 modellen sneakersvan Nike en Converse (Nike nam Coverse in 2003 over). Er zijn allerlei kleuren en stijlen maar je kan ook telkens voor dezelfde gaan omdat je kind die nu eenmaal fijn vindt zitten. Nike zegt dat de sneakers die niet meer worden gedragen worden gerecycled. 

View this post on Instagram

Happy feet, happy members. 📸@livesweet

A post shared by Nike Adventure Club (@nikeadventureclub) on

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites