Daily Routine:Iris Poldervaart

'Ik lig er tegenwoordig om 22:00 uur helemaal af..'

Hoe doen die andere moeders dat toch?! Vraag jij je dat ook wel eens af nadat je je door de dag heen hebt gestruggeld? Nou zo dus! Deze keer Iris Poldervaart over haar dagelijkse routine. Iris is moeder van zoontje Skyler (5) en zwanger van een meisje. Iris is mede-eigenaar van The Color en ze woont samen met Jeffrey in Amsterdam.

Opstaan: 06:45 uur. Ik ben altijd als eerste wakker en maak dan Skyler wakker. Hij is een uitslaper doordeweeks. En in het weekend is hij vroeg wakker!

Ontbijt: Jeffrey en ik ontbijten eigenlijk altijd met een verse smoothie. Brood krijg ik ‘s ochtends echt niet weg. Skyler eet meestal yoghurt met honing als ontbijt of een broodje.

Kleding de avond van te voren klaarleggen: Nee nooit. Want ‘s ochtends ben ik dan soms in een heel andere mood. Voor Skyler leg ik het ook niet van te voren klaar. Ik ben wel degene die de setjes bepaalt.

TV: Skyler mag ‘s ochtends televisie kijken.

Lunchtrommel school: Zachte bruine broodjes van de bakker, een met iets hartigs erop en een met iets zoets. Daarnaast altijd fruit zoals een appel of banaan en soms nog wat paprika of komkommer.

Hoe laat de deur uit: 08:15 uur, school is echt drie minuten lopen. En daarna drinken Jeffrey en ik elke ochtend een koffie bij de Coffee Company. Dan starten we dag samen op en vervolgens gaat ieder zijn eigen weg. Heerlijk moment van de dag is dat altijd.

https://www.instagram.com/p/Bts5oPEoMl4/

Thuis: Skyler is om 15:00 uur uit van school. Een van ons haalt hem altijd op.

Boodschappen halen of bezorgen: Bezorgen! En drie keer per week hebben we een maaltijdbox van Marley Spoon.

Bedtijd kids: We hebben een vast ritueel, eerst nog even spelen, pyjama aan, boekje lezen en om 20:00 uur gaat Skyler slapen.

Bedtijd voor jou: Nu ik zwanger ben lig ik er om 22:00 uur helemaal af. Maar anders ga ik meestal om 23:00 uur naar bed en Jeffrey een uur later want die kijkt altijd nog graag even Jinek of Pauw.

Toprecept: Verse pasta met zelfgemaakte pesto en een beetje parmezaanse kaas er boven op. Skyler smult daarvan en wij ook!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites