Dit zijn de fijnste kinderwagens

Genoeg soorten kinderwagens voor een lange wandeling!

Kinderwagens: er zijn zoveel verschillende soorten dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Welke merken hebben de nu de fijnste kinderwagens en welke voordelen zitten eraan? Hier de fijnste merken op rij:

Mutsy

Mutsy staat voor makkelijke kinderwagens met een licht gewicht. Ze zijn erg compact en super geschikt voor een fijne wandeling in het park of het strand. Er zitten veel accessoires bij zoals een XL-boodschappenmand -altijd handig- een cupholder en je kunt de rug en beensteun verstellen zodat je kindje altijd een fijne slaappositie heeft. Van baby tot peuter: hij is lang te gebruiken!

Bugaboo

Een van de bekendste kinderwagenmerken van ons land is het Nederlandse Bugaboo. De wagens zijn makkelijk in- en uitklapbaar, wat ontzettend fijn is als je bijvoorbeeld in de stad woont of vaak met het openbaar vervoer reist. De duwstang is in verhouding hoog, handig als jijzelf of je partner lang is. Je kunt de Bugaboo gebruiken op allerlei terreinen. Als je kindje wat groter is kan hij zowel naar je toe zitten als van je af.

Joolz

De kinderwagens van Joolz zijn klassiek en stralen een echte familiestijl uit. De duwstang is verstelbaar in hoogte. Het extra plankje is ook makkelijk als je een tweede kindje hebt, zo dat hij daarop mee kan rijden. Door de leren bekleding ogen alle kinderwagens van Joolz heel luxe en maak je het bovendien snel en makkelijk schoon. In de draagmand onder de wagen is plek voor 15 kilo aan boodschappen!

Easywalker

Easywalker rijdt ontzettend fijn en is ideaal te gebruiken op verschillende ondergronden. De kinderwagens zijn heel compact dus makkelijk mee te nemen in een auto. De zitjes zijn omkeerbaar waardoor je kindje de wijde wereld in kan kijken of lekker naar jou kan staren.

Nuna

Waar veel kinderwagens luchtbanden hebben kiezen ze bij Nuna eerder voor schuimbanden. In het begin misschien even wennen, maar als je eenmaal gewend bent wil je niet meer anders. De schuimbanden maken het extra makkelijk om bijvoorbeeld een stoepje op te rijden. In de zomer kun je het zitje openritsen waardoor je kindje het niet te warm heeft. Hij is heel ruim en dus geschikt voor kindjes tot ongeveer 3 jaar.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites