Mom Talk met: Susanne Willekes

'Ik wilde altijd al kinderen, de onvoorwaardelijke liefde die je voelt is fantastisch.'

In deze Mom Talk kletsen we met Susanne Willekes. Susanne is moeder van Viggo (10), Sofia (7) en Bodhi (3). Ze woont in Amsterdam, werkt als slaapcoach voor haar eigen bedrijf The Sleepagency en is getrouwd met Giscard.

Favoriete skincare: Advanced Night Repair van Estee Lauder. En dan de capsules waar je een kuur mee kunt doen, vind ik echt de bomb!

Essential in luiertas: Toen ik die nog gebruikte, babydoekjes. Nu de kinderen ouder zijn, heb ik in ieder geval altijd iets te kleins om mee te spelen mee, stiften, playmobile en soms voor mijn oudste zoon een bal.

Leukste aan moederschap: Hoe je dingen van jezelf terugziet in hen, ik wilde altijd al kinderen en de onvoorwaardelijke liefde die je van ze krijgt en die je voor ze voelt is fantastisch.

Minst leuke aan moederschap: Soms is het best pittig omdat je ze toch zo goed mogelijk wilt opvoeden.

Slaaptekort? Dat valt in mijn geval natuurlijk mee. Ik heb ook geen extreem vroege vogels. Ik zou eerder wat strenger voor mezelf moeten zijn en zelf eerder naar bed moeten gaan zodat ik zeker aan acht uur slaap kom.

Datenight: Ons streven is een keer in de week of twee weken een avondje samen. En dan gaan we graag uit eten, naar bijvoorbeeld Neni en we proberen ook graag wat nieuws uit zoals Fisk.

Leukste kraamcadeau: Van die plastic slabbetjes met een soort opvangbakje onderaan en dan voor jongens eentje met een dasje en voor de meisjes met een kralenketting. En wat ik bij onze oudste fantastisch vond was een liedjesboek en CD met allemaal oud Hollandse liedjes. Die hebben we helemaal grijs gedraaid en gelezen, zo leuk!

Favoriete kledingmerk voor jezelf : Ganny, Lois Jeans, ZARA, My BM.

Favoriete kinderkledingmerk: Boho Choses, Name It, Mini Rodini, ZARA, Mango Kids, Scotch & Soda.

Ideale vakantieplek: Italië, Griekenland, Ibiza en we gaan graag skiën in Oostenrijk.

Beste advies voor new moms: Een eerste kind is best wel een shock en heeft een behoorlijk effect op jezelf. Weet dat het oké is als je het allemaal even niet meer weet, dat is heel normaal.

Meest gênante actie als gevolg van moederbrein: Ik beschouw dit wel als een enorm dieptepunt hoor.. maar ik heb toen Viggo 5 maanden was en hij onophoudelijk huilde door pijn (aan onder andere doorkomende tanden) ‘s nachts van dat tandenspul in z’n mondje gesmeerd. Dacht ik. Het bleek hormoonzalf. Z’n hele mondje vol hormoonzalf. Toen heb ik wel even flink mee moeten huilen en was ik echt wel even van slag.

tagged in monstylemini
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites