Dit zijn de fijnste merken voor een kinderstoel

Zo kan je kindje ook gezellig aan tafel zitten!

Een kinderstoel: iedereen heeft andere wensen en eisen, maar het allerbelangrijkste is misschien nog wel de veiligheid. Je wilt natuurlijk niet dat je kleintje er uit valt. Aangezien een goede kinderstoel nog best een flinke uitgave kan zijn, hebben wij er een aantal vergeleken. Dit vinden wij de fijnste merken.

Stokke

Stokke is een van de populaire merken als het gaat om kinderstoelen. De stoelen hebben een Scandinavisch design. Zowel de Stokke Tripp Trapp als de Steps zijn fijn. Dit komt grotendeels omdat het meegroei-stoelen zijn. Ze groeien dus met je kindje mee. Hierdoor kan een kindje al vanaf de geboorte op een veilige manier in de kinderstoel zitten. Met de Newborn-set – die je heel eenvoudig aan de Tripp Trapp stoel klikt- is het mogelijk om je kindje meteen aan tafel te laten zitten. Allebei de stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zowel jongens als meisjes en ze zijn makkelijk om in elkaar te zetten. De stoel is verstelbaar per leeftijd en kan tot wel 80 kg dragen! Een goede investering voor meerdere jaren.

Dapper

De Dapper stoel is een onderdeel van Schilte. Het bedrijf ontwikkelt in haar fabriek in IJsselstein al meer dan 150 jaar meubilair voor de kinderopvang en basisscholen. Door de stabiele achterpoot zal de stoel niet snel omvallen. Nog een leuk detail is dat je de naam van je kind(eren) erin kan laten graveren, zo heb je echt een unieke kinderstoel van Hollandse bodem!

Baninni

Baninni is een merk dat staat voor kwaliteit. Het heeft een uitgebreid assortiment aan babyproducten. Het merk biedt comfort voor zowel de ouders als het kind. De stoelen hebben een mooi design en zijn voorzien van een veiligheidstuigje. De stoelen zijn bruikbaar vanaf ongeveer 6 maanden tot ver na de kleuterjaren.

Chicco

De missie van Chicco is om dagelijks bij te dragen aan het geluk van een kind. Daarom doen ze er alles aan om te voldoen aan de wensen van ouder en kind. De Polly Magic Relax en de Polly Progres 5 zijn favoriet. De kinderstoelen zijn geschikt tot 3 jaar, hebben een afneembaar eetblad en door de wieltjes aan de onderkant zijn ze makkelijk te verplaatsen.

Hauck

Bij Hauck staat veiligheid en welzijn van het kind op nummer een. De kinderstoelen zijn verstelbaar in verschillende hoogtes, wat ontzettend handig is tijdens het voeden of wanneer ze later groter zijn tijdens de maaltijd. De kinderstoelen zijn voorzien van een speelmobiel, wat de motoriek van je kindje bevordert. De stoelen zijn te gebruiken tot ongeveer 4 jaar.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites