Daily Routine met: Renate Gerschtanowitz

'Als de jongens 's ochtends tv kijken worden ze onbereikbare zombies dus dat doen we niet.'

Hoe doen die andere moeders dat toch?! Vraag jij je dat ook wel eens af nadat je je door de dag heen hebt gestruggeld? Nou zo dus! Deze keer Renate Gerschtanowitz over haar dagelijkse routine. Renate (39) is moeder van Julian (11) en Benjamin (9). Ze is presentatrice en woont met haar man Winston en de jongens in Blaricum.

Opstaan: De wekker gaat om 06:50 uur en om 07:00 uur sta ik op. ‘s Zomers beduidend makkelijker dan ‘s winters!

Ontbijt: Idealiter eet ik een bakje vers fruit en havermout maar aangezien ik dat allemaal zelf moet schoonmaken, schillen en koken is het vaak een dubbelgevouwen boterham met pindakaas. Benjamin heeft boterhammen met gestampte muisjes (zonder boter?!) en Julian eet brood met waar hij trek in heeft en een vers sapje.

Kleding de avond van te voren klaarleggen: Nee, ze kiezen inmiddels zelf wat ze aan willen doen en dat gaat prima. Standaard wat bovenop de stapel ligt dus. Voor mezelf leg ik het ook niet klaar want het ligt echt aan mijn bui wat ik aantrek die dag.

TV in de ochtend: Nee dan veranderen ze in kleine zombies die onbereikbaar zijn. Ze proberen daarna de iPad maar dat mag doordeweeks niet. Tenzij ze heel vroeg klaar zijn en tijd over hebben..

Lunchtrommel school: Vers fruit, brood met hartig beleg en water

Hoe laat de deur uit: 8.15 ze gaan sinds dit jaar zelf op de fiets en ik zwaai ze enthousiast uit in mijn badjas! Heerlijk!! Vaak ga ik dan aankleden en de hond uitlaten en 2 keer in de week naar Hot Yoga s’ochtends.

Thuis: Ik ben vaak overdag thuis en dus zie ik de jongens rond 15:00 uur weer na school. Winston eet niet altijd mee en anders is hij rond 18:30 uur thuis.

Boodschappen halen of bezorgen: Ik doe een paar keer per week boodschappen want voor de hele week verzinnen wat we eten vind ik echt vreselijk. Woensdag haal ik altijd broodjes en lekker beleg voor de woensdagmiddag-lunch thuis.

Bedtijd kids: Doordeweeks tussen 20:00 uur en 20:30 uur. In het weekend vaak wat later.

Bedtijd voor jou: Het liefst 2 a 3 keer per week om 22:00 uur naar boven en voor 23:00 uur het licht uit. Dan red ik de andere dagen namelijk later.

Toprecept: Pasta pesto en alles wat er nog in de koelkast staat!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites