Let’s Go: geitenboerderij Amsterdamse Bos

Een uitje naar de geitenboerderij gaan ze niet snel meer vergeten.

Altijd weer op zoek naar een nieuw uitje met de kids? Het Amsterdamse Bos is een feest voor jong en oud. Genoeg te doen voor een leuk dagje uit. En voor kinderen is de geitenboerderij het leukst.

Feestje

Op geitenboerderij Ridammerhoeve kun je ook een kinderfeestje geven. Een leuk en origineel partijtje. Je wordt opgehaald samen met je vriendjes door Honnie de pony en daarna zingen voor de jarige. Na het smullen van het gebak en de limonade is het tijd om te werken. Kinderen mogen hier namelijk geitjes voeren, melken en borstelen. Een uitje naar de geitenboerderij gaan ze niet snel meer vergeten!

Eitjes rapen

Je kunt er ook eitjes rapen. Zo vers van de kip! Bij de ingang betaal je 3,85 voor een doosje van 10 eitjes. Daarna krijg je een sleutel voor een legkast. Dan is het rapen geblazen! Voorzichtig tussen de kippen op zoek naar verse eitjes. Een hele leuke ervaring.

Pannenkoeken

Spelen en bezig zijn met de dieren maakt hongerig, Gelukkig is er in het Amsterdamse Bos naast een geitenboerderij ook nog een pannenkoekenboerderij. Pannenkoekenboerderij Meerzicht biedt vanaf 11.00 ‘s ochtends de lekkerste soorten pannenkoeken en er is echt voor ieder wat wils. Leuk om de dag mee af te sluiten of voor een lekkere lunch!

https://www.instagram.com/p/BfK9IuTgfZl/
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites