Mom Talk met: Renate Gerschtanowitz

'Minst leuke aan moederschap? De totale ondankbaarheid als je hebt gekookt!'

In deze Mom Talk kletsen we met Renate Gerschtanowitz. Renate (39) is moeder van Julian (11) en Benjamin (9). Ze is getrouwd met Winston en woont samen met hem en de jongens in Blaricum. Renate werkt als presentatrice.

Favoriete skincare: Het wisselt een beetje maar La Roche Posay gebruik ik graag en de zonproducten van Uncover skincare. Ouderwetse Nivea blijft ook favoriet, alleen al vanwege de geur!

Essential in tas: Lipglos(-sen), natte doekjes want bruikbaar voor alles, inclusief vlekken op je kleren! En tegenwoordig vind ik ook vaak verdwaalde hondensnoepjes..

Leukste aan moederschap: Door de ogen van mijn kinderen opnieuw naar de wereld kijken. Een klein handje wat af en toe de mijne nog pakt ook al zijn ze bijna 9 en 11.

Minst leuke aan moederschap: De totale ondankbaarheid als je hebt gekookt! 

Slaaptekort? Thank God heb ik hele goede slapers. Ze sliepen respectievelijk met 8 weken en 4 weken door! 

Datenight: Dat wisselt, met mijn vriendinnen is het meer dat de agenda’s zo snel vol zitten maar af en toe een weekend weg moeten we echt vaker doen! Winston en ik gaan best vaak samen op stap, ook soms gewoon op een dinsdagavond. Maar een avond samen thuis vinden we ook heel gezellig.

Leukste kraamcadeau: Boekjes zijn altijd goed! Daar heb je jaren plezier van en die geef ik ook graag. Met meisjes ga ik ook nog wel eens los op de rekken met roze jurkjes want met mijn jongens kom ik daar niet vaak.

Favoriete kledingmerk voor jezelf : Isabel Marant.

Favoriete kinderkledingmerk: Tegenwoordig weten mijn mannen heel goed zelf welke merken ze aan willen maar ik koop voor de jongens vaak Ralph Lauren en veel ZARA. De militaire jasjes van Stella Mccartney blijf ik ook heel leuk vinden op een stoere broek.

Ideale vakantieplek: Zeilen op een boot langs mooie plekjes met zo min mogelijk mensen.

Beste advies voor new moms: Doe alles op je eigen manier en laat je niet van de wijs brengen door al die goedbedoelde adviezen van alles en iedereen. Jij weet het echt vaak het beste wat goed is voor je kind omdat je je kind kent.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites