Let’s go: Rollende Keukens

Festivalletje pakken met de kinderen!

De Rollende Keukens: hét foodfestival wat ieder jaar weer terug komt in het Westerpark in Amsterdam. Dit jaar van 29 mei t/m 2 juni. En ja, het is ook een super leuk uitje met de kids.

Van alles wat

Bij de Rollende Keukens is voor ieder wat wils. Van het lekkerste eten tot heerlijke drankjes. Van culinaire hoogstandjes tot een vette hap zoals een goede hamburger of pizza. Er zijn ook genoeg vegan opties – denk aan zeewierburgers-, dus er is voor ieder wat wils.

Kidsproof

De Rollende Keukens is kidsproof. Zo is er bijvoorbeeld een reuzenrad waar je in kunt en wat dus echt heel leuk is om te doen met z’n allen. Ook qua eten is er gedacht aan de kids. Er zijn namelijk allerlei lekkere ijsjes en drankjes te verkrijgen. En poffertjes en pizza gaan er natuurlijk altijd in!

Muziek

Naast een overload aan foodtrucks is er ook genoeg muziek. Iedere dag is er een nieuw programma met diverse soorten stijlen live muziek. Dansen mag!

Mooi weer

Het belooft mooi weer te worden dit weekend, dus ga op tijd! De toegang is gratis, wanneer je met het OV komt, kun je het beste uitstappen bij de Van Hallstraat, tram 10 of bus 21.

https://www.instagram.com/p/Bw4kivolIwv/
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites