Me-time: gezond snacken op de bank

Met deze snacks voel je je fit tijdens het Netflixen!

Met jonge kinderen is het niet altijd makkelijk om tijd voor jezelf te vinden en maken. Wij hebben voor jou tips, zonder dat je een oppas moet regelen. Meestal dan. Deze week: de Healty Snackbox.

Healthy Snackbox

Niets relaxter dan netflixen met naast je een bak chips, chocolate cookies, zoute popcorn of M&M’s. Dat is natuurlijk niet persé het meest gezonde wat je kunt doen maar ja, a girl has got to do what a girl has got to do. Nu kwamen we online een gezonde variant tegen die ook nog eens bij je thuis wordt bezorgd en dat lijkt ons eigenlijk wel wat. De makers van de Healthy Snackbox hebben het goed begrepen. Ze stelden een assortiment snacks samen die je kunt eten zonder dat je daarna spijt hebt en je 5 kilo zwaarder voelt. Je bestelt je snacks online en de volgende dag heb je het in huis. In de box zitten allerlei tussendoortjes en snacks voor thuis op de bank. Als je wilt kun je er ook snacks voor de kinderen aan toevoegen.

Soorten boxen

Naast de standaard snackbox zijn er nog zes soorten boxen te bestellen waaronder de ‘Travelbox’ met daarin tussendoortjes die handig zijn voor onderweg, een snackbox voor op kantoor en een ‘Sportbox’ speciaal voor de fanatieke sporter. In die laatste zitten dus allemaal eiwitrijke snacks speciaal voor voor, tijdens en na het sporten.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites