Mom Talk met: Saar Koningsberger

"Ik had echt vla in mijn hoofd net na de geboorte van Scottie, zo vergeetachtig was ik."

In deze Mom Talk kletsen we met Saar Koningsberger. Saar (32) is moeder van Scottie (1). Ze woont in Amsterdam en is online content creator, presentatrice en eigenaresse van Lakwerk.

Favoriete skincare: Ik hou er van om mijn gezicht goed schoon te maken en ik gebruik graag de producen van Vichy.

Essential in luiertas: Altijd iets te snacken zoals soepstengels.

Leukste aan moederschap: De bizarre connectie die je hebt met je kind, het is haast niet te omschrijven zo diep als dat gaat.

Minst leuke aan moederschap: Dat ik niet alles zelf in de hand heb, je wilt het beste voor haar en ik ben best relaxt maar toch is het lastig om dingen soms los te laten omdat je er gewoon geen grip op hebt.

https://www.instagram.com/p/BxIGBRRgaWo/

Slaaptekort? Nou ik ben regelmatig best moe. Maar dan drink ik m’n koffie en dan kijk ik naar dat snoetje en dan begin ik gewoon aan de dag!

Datenight: We gaan een of twee keer in de maand eten met vrienden.

Leukste kraamcadeau: Filet Americain! En de Sleepyhead vind ik fantastisch, hij kan ook mee op reis en je kindje ligt er zo heerlijk geborgen in.

Favoriete kinderkledingmerk: Stella McCartney Kids gecombineerd met ZARA of HEMA.

Ideale vakantieplek: Azië, Mauritius, Sicilië.

Beste advies voor new moms: Probeer in het moment te zijn, daar probeer ik mezelf ook toe te dwingen. Dan wil je iedereen genoeg aandacht en tijd geven en dan ben je nergens echt bewust bij zeg maar. Dat is niet goed en niet fijn!

Meest gênante actie als gevolg van moederbrein: Ik had echt vla in m’n hoofd net na de geboorte van Scottie. Ik was op de fiets naar huis gekomen en riep de volgende dag tegen mijn vriend Martijn dat ik mijn fiets nog op moest halen..

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites