Daily Routine met: Saar Koningsberger

"Ik heb nu de leukste wekker ooit!"

Hoe doen die andere moeders dat toch?! Vraag jij je dat ook wel eens af nadat je je door de dag heen hebt gestruggeld? Nou zo dus! Deze keer Saar Koningsberger over haar dagelijkse routine. Saar (32) is moeder van Scottie (1). Ze is presentatrice, online creator en eigenaresse van nagelstudio Lakwerk. Ze woont met haar vriend Martijn en Scottie in Amsterdam.

Opstaan: Tussen 06:00 uur en 07:00 uur wordt Scottie wakker. Ik heb de leukste wekker ooit!

Ontbijt: Eerst koffie! Vroeger ontbeet ik niet maar ik heb gemerkt dat ik echt meer energie heb als ik dat wel doe. Meestal eet ik yoghurt met muesli en fruit. Of een cracker met geitenkaas. In het weekend pakken we uit en halen we lekker croissants en broodjes. Scottie drinkt eerst nog een fles en eet daarna yoghurt of een boterham.

Kleding de avond van te voren klaarleggen: Dat was wel het plan maar in de praktijk lukt dat niet echt. Als ik een event heb dan denk ik de avond daarvoor natuurlijk wel over mijn outfit na. Maar over het algemeen beslis ik pas op de dag zelf wat ik aan doe of wat ik Scottie aan trek.

TV in de ochtend: Nee. Ze kan zich heel goed zelf vermaken.

Lunchtrommel: Op het kinderdagverblijf eet ze ‘s middags warm en dat kan van alles zijn. Thuis soms ook warm of brood.

Hoe laat de deur uit: Scottie moet om uiterlijk 09:30 op de opvang zijn en ik ga soms daarna door naar Lakwerk of naar een event. We hebben best wel relaxte ochtenden zonder al te veel gehaast, dat is heel fijn.

Thuis: We halen Scottie altijd rond 17:00 uur op en dan kunnen we thuis nog even met haar spelen voordat ze weer naar bed moet.

https://www.instagram.com/p/Bu-yzYhA5Fl/

Boodschappen halen of bezorgen: We hebben voor drie dagen een maaltijdbox van Hello Fresh en voor de andere dagen doe ik een of twee keer per week boodschappen. Ik maak geen menu voor die andere dagen want ik weet gewoon niet van te voren wat ik wil eten. Knap als mensen dat wel kunnen!

Bedtijd kids: 19:00 uur.

Bedtijd voor jou: Meestal om 23:00 uur.

Toprecept: Pasta Butalesca! Met zwarte olijven en courgette, daar heb ik meestal alles wel voor in huis, super lekker!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites