Me-time: makkelijke gezonde snacks

Zo grijp je niet meer naar de snoeppot!

Met jonge kinderen is het niet altijd makkelijk om tijd voor jezelf te vinden en maken. Wij hebben voor jou tips, zonder dat je een oppas moet regelen. Meestal dan. Deze week makkelijke gezonde snacks: een me-time in de keuken dus!

Rosbief met komkommerrolletjes

Easy, gezond en makkelijker kan bijna niet! Snij de komkommer in schijfjes, rol er een plakje rosbief of rookvlees omheen, wat peper en zout erop en je hebt een heerlijke snack voor tussendoor! Je kunt dit natuurlijk ook doen met tomaat.

Omeletrolletjes

Je bakt ‘s ochtends een flinke omelet en je hebt de rest van de dag een lekkere en makkelijke snack. Vul de omelet met bijvoorbeeld zalm of avocado. Of bak wat verse spinazie mee. Rol hem na het bakken op, snijd hem in stukken, prikkertje erin en klaar!

Bananenbrood

De hele wereld bakt tegenwoordig bananenbrood en we snappen dat eigenlijk wel. Een recept daarvoor vind je bijvoorbeeld hier. Het vult goed en als je hem in plakken snijdt en die plakken vervolgens invriest heb je de rest van de week een kant en klaar tussendoortje.

Maïswafel met pindakaas en banaan

Banaan is een grote favoriet als het gaat om gezonde, zoete snacks. Een simpele maïswafel met pindakaas kan namelijk heerlijk zijn als je eigenlijk zin hebt in snoep of koek!

Chocolade dadels

Dadels zijn ook zo lekker zoet. En als je daarbij pure chocolade gebruikt kan het prima door voor een gezonde snack. Warm een pannetje en smelt daarin wat chocola. Doop de dadels in de chocolade en zet ze daarna even in de koelkast zodat ze goed hard worden. Ook lekker met aardbeien en yoghurt.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites