Me-Time: Oh My Guts

Dit wil je: lekker en gezond eten, maar niet zelf koken!

Met jonge kinderen is het niet altijd makkelijk om tijd voor jezelf te vinden en maken. Wij hebben voor jou tips, zonder dat je een oppas moet regelen. Meestal dan. Deze week: Oh My Guts. Bij de naam weet je niet meteen wat je kunt verwachten maar reken maar dat je er blij mee zult zijn. Het bedrijf verzorgt namelijk gezonde maaltijden die bij je thuis worden bezorgd. Je hoeft ze alleen maar op te warmen. Score!

Gemak dient de mens

Hoe handig en fijn als je zelf niet hoeft na te denken over wat je moet eten en hoe je dat dan klaar maakt. De maaltijdservice van Oh My Guts neemt je allemaal werk uit handen. Happy guts is happy mind, is het motto. Er wordt gebruik gemaakt van gezonde en verse producten, en ze doen er ook alles aan om het eten er zo goed mogelijk uit te laten zien.

Kindvriendelijk

Ook aan de kids is gedacht, want ze hebben ook speciale baby- en kindermaaltijden. Al voor baby’s vanaf 4 maanden. Bestel het ‘s ochtends en als je in Amsterdam woont heb je het dezelfde dag nog in huis. Ze bezorgen op doordeweekse dagen. Heb je een belangrijk evenement of een bedrijfslunch? Dan ben je bij Oh My Guts ook aan het juiste adres. Je kunt dan de lekkerste smoothies of belegde broodjes krijgen.

Kraamcadeautje

Weet je niet wat je moet geven aan je vriendin die net is bevallen? Of krijg je zelf binnenkort een baby dan is dit het ideale kraamcadeautje. Want hoe fijn als je in je kraamweek geen eten hoeft te regelen. Benieuwd geworden naar Oh My Guts? Neem dan een kijkje op hun site.


Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites