Me-time: verjaardagsfeestje bij Studio Lauris

Voor een onvergetelijk kinderfeestje

Met jonge kinderen is het niet altijd makkelijk om tijd voor jezelf te vinden en maken. Wij hebben voor jou tips, zonder dat je een oppas moet regelen. Meestal dan. Deze week regel je makkelijk en snel een verjaardagsfeestje met de hulp van Studio Lauris.

Origineel

Geen tijd om een (kinder)feestje te organiseren? Of kun je zelf niks verzinnen en ben je even klaar met een standaard zwempartijtje? Dan zit je bij Studio Lauris helemaal goed. Naast kinderfeestjes geven ze ook workshops en vrijgezellenparty’s! De meiden achter Studio Lauris zijn de zussen Laura en Iris van Breugel. Ze hebben jaren ervaring met het geven van kinderfeestjes en workshops, en beschikken ook over diploma’s in de zorg en het kappersvak. A lot of experience, dus.

Frozen party

Studio Lauris neemt al het werk uit handen, zodat jij tijd hebt voor andere dingen. Ze verzorgen kinderfeestjes met allerlei soorten thema’s – denk aan Frozen of unicorn party’s! – en op allerlei gebied. Bijvoorbeeld: catwalk-les, dansles of een haar- en make-up-workshop. Het kan zowel op locatie bij Studio Lauris in Utrecht, als bij je thuis. Kinderfeestjes zijn tot 15 jaar, en er wordt rekening gehouden met alle wensen die je hebt.

Prijzen

De prijzen zijn per workshop/feestje verschillend. De kosten liggen ongeveer tussen 165 en de 220 euro. Dat is dan voor maximaal 8 personen en meestal inclusief drankjes, hapjes en andere benodigdheden.

Benieuwd geworden? De site vind je hier!

https://www.instagram.com/p/BwBlb2lFkEb/
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites