Mom Talk met: Michelle Bollen

'Mensen die eten meenemen in de kraamweek, top vind ik dat!'

In deze Mom Talk kletsen we met Michelle Bollen. Michelle is moeder van Morris (3) en Benjamin (1,5). Ze woont in Uden, maakt vlogs en blogs op Bijzonderkleinwonder en is getrouwd met Koen.

Favoriete skincare: Bao Atelier en daarvan dan het serum en de moisturizer.

Essential in luiertas: Een grote hydrofielluier die ik gebruikte toen ik nog borstvoeding gaf zodat ik een beetje discreet kon voeden. Of om de baby even op neer te kunnen leggen. En ik heb altijd wat speeltjes bij me zodat de kinderen zich kunnen vermaken mochten we op een terras belanden.

Leukste aan moederschap: De interactie met je kind en de dingen die je van jezelf in ze terugziet.

Minst leuke aan moederschap: De verantwoordelijkheid en zorg die nooit stopt. Ook al ga je even weg en iets anders doen, dat gevoel is er altijd en dat vind ik wel heftig.

Slaaptekort? Alletwee de jongens sliepen al heel snel door, dus daar heb ik geen slaaptekort door. Ik ben alleen van mezelf een best wel slechte slaper helaas.

Datenight: In het begin hadden we daar niet zo’n behoefte aan eigenlijk en nodigden we vooral vrienden bij ons thuis uit. De laatste tijd merk ik dat er wat meer ruimte voor ontstaat en dan vinden we het heel lekker om uit eten te gaan en een avond lang te tafelen.

Leukste kraamcadeau: Persoonlijke kadootjes zoals een Koeka-dekentje met daarop de naam van de baby geborduurd. Of eten! Mensen die eten meenamen in de kraamweek, ook top!

Favoriete kledingmerk voor jezelf : ZARA en alles bij Vive Boutique en Kiba Fashion in Uden.

Favoriete kinderkledingmerk: Veel Tommy Hilfiger, Tumbl ‘n Dry voor smalle spijkerbroekjes en ZARA voor basic polootjes.

Ideale vakantieplek: Mallorca!!!

Beste advies voor new moms: Volg je eigen moedergevoel! Er zijn honderden opvoedboekjes en iedereen vindt er wat van maar uiteindelijk weet je zelf het beste wat goed is voor je kind.

Meest gĂȘnante actie als gevolg van moederbrein: Telefoon kwijt zijn en de meest makkelijke dingen gewoon niet kunnen onthouden of vergeten.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites