Daily Routine met: Raffaëla Paton

"Ik ben best wel een controlfreak."

Hoe doen die andere moeders dat toch?! Vraag jij je dat ook wel eens af nadat je je door de dag heen hebt gestruggeld? Nou zo dus! Deze keer Raffaëla Paton over haar dagelijkse routine. Raffaëla (36) is moeder van Beautyfull (bijna 13) en zangeres.

Opstaan: 07:00 uur gaat de wekker.

Ontbijt: ik ontbijt met twee maïsboterhammen met rookvlees. Mijn dochter eet bijvoorbeeld melk met cruesli.

Kleding de avond van te voren klaarleggen: ik ben best wel een controlfreak dus: ja! Ik probeer wel mijn dochter te leren dat ze dat meer zelf doet omdat ze volgend jaar naar het Voortgezet Onderwijs gaat.

TV: ja dat mag maar wel pas nadat er ontbeten is.

Lunchtrommel school: twee boterhammen waarvan eentje met vlees of kaas en dan eentje met hagelslag. Daarnaast nog fruit en soms Oreo-koekjes. Als drinken altijd water. Ik doe er soms wat aanmaak bij in maar zelf wil m’n dochter liever alleen water.

Hoe laat de deur uit: 08:00 uur op de fiets en ik ga daarna thuis werken aan teksten. Maar niet voordat ik heb opgeruimd want ik kan niet tegen troep!

Thuis: Om 15:45 is mijn dochter altijd weer thuis van school en dan is of haar vader hier of ik ben er voor haar.

Boodschappen halen of bezorgen: ik doe ongeveer twee keer per week boodschappen en ik bedenk altijd van te voren wat we elke dag gaan eten.

Bedtijd kids: 21:00 uur.

Bedtijd voor jou: als ik moe ben om 21:30 uur maar soms ook wel 00:30 uur maar later niet hoor want ik heb best wel mijn slaap nodig.

Toprecept: wraps of bladerdeeg met gehakt en heel veel groente! Ik heb altijd van die zakjes wokgroente en gehakt in de vriezer. Die bak ik aan met kruiden, doe ze in een wrap of maak er een pasteitje van met bladerdeeg en klaar!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites