Let’s Go: Oud Valkeveen

Hier raak je stiekem nooit uitgespeeld...

Een middagje vrij of een lang weekend voor de boeg? Ga dan eens met de kids naar Oud Valkeveen! Het speelpark bestaat al bijna 100 jaar en is speciaal voor alle kinderen die gewoon lekker van spelen houden!

Alle leeftijd

Zowel jonge als de wat oudere kinderen kunnen hier terecht. Voor de peuters en kleuters is er Miniland. De wat oudere kinderen kunnen genieten van attracties zoals de Drakenbaan, de Zwierezwaai en vergeet het treintje en de Mega glijbaan niet!

Slecht weer

Ook als de zon niet schijnt kan er lekker worden gespeeld in Oud Valkeveen. Zo is er een binnentheater met de leukste shows, een bioscoop waar ze lekker kunnen neerploffen als ze nét iets te lang hebben gespeeld of neem een kijkje bij het Playmobiel Speelplein: hier komt fantasie pas echt tot leven!

Jungle Weekend

De hele maand juni zijn er tijdens de weekenden in het park de zogeheten Jungle Weekenden. Geniet dan van extra activiteiten én de mega spannende Jungle Show bij de Inca Tempel.

Cadeaubon

Wil je een origineel verjaardagscadeau geven? Kies dan voor een cadeaubon van Oud Valkeveen. Je kunt er ook een verjaardagsfeestje geven. En als de kinderen het nu heel leuk vinden kun je gaan voor een seizoenskaart: onbeperkt spelen, het hele seizoen lang!

Speelpark Oud Valkeveen – Oudhuizerweg 2 1411 GZ Naarden

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites