5 onverwachte kinderboeken

Ook heel leuk als je eens een origineel cadeau wil geven.

Sprookjes zijn leuk, maar toch kunnen we die ondertussen wel dromen. Tijd voor wat anders dus. Deze 5 boeken verwacht je misschien niet, maar zijn toch leuk, leerzaam, grappig én met een knipoog.

ABC van Quote

Een grappig ABC-boekje met in beeld en woord de 26 essentiële woordjes voor het moderne, welvarende leven.

Alle kinderen – Anke Kuhl

Het alfabet leren was nog nooit zo leuk! Door de gemene en grappige versjes leren kinderen op een grappige manier de letters a tot en met z. De prachtige illustraties maken het compleet.

Ik zou wel een kindje lusten – Sylvane Donnio

Een grappig prentenboekje over een kleine krokodil die altijd ontzettend veel bananen eet om groot en sterk te worden. Maar op een dag wilt hij graag wat anders en besluit hij dat hij wel een kindje lust….

Het boek zonder tekeningen – B.J Novak

Een boek zonder tekeningen saai? Niet dus! Het eerste prentenboek zonder prenten is uniek en super grappig. Lachend publiek gegarandeerd dus. Alle woorden hardop voorlezen. Dus ook woorden als BLURF of BLORK. Vinden kinderen maar al te grappig!

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes – Elena Favilli

De Amerikaanse versie was al een regelrechte hit en nu is hij ook in het Nederlands verkrijgbaar. Van Michelle Obama tot Serena Williams: 100 voorleesverhalen over inspirerende vrouwen die op hun eigen rebelse manier de wereld hebben veranderd!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites