Kinderwagen huren in plaats van kopen

Wij zetten de voor- en nadelen voor je op een rij!

Huren? Ja huren. Je kunt een kinderwagen tegenwoordig ook huren in plaats van kopen. Bij Wheely geloven ze er heilig in dat dit de toekomst is. Wij zetten de voor- en nadelen voor je op een rij.

Wat is het

Het werkt als volgt. Je stelt zelf je eigen Greentom kinderwagen samen. Wil je een nieuwe of kies je voor eentje die helemaal is gerefurbished? Ook kun je bepalen wat voor kleur je wilt en of het bijvoorbeeld een kinderwagen moet zijn waar een baby in kan liggen of een buggy voor een iets groter kindje dat zelf kan zitten. Dan kies je het moment waarop je hem wilt ontvangen, je moet daarbij bijvoorbeeld goed rekening houden met je uitgerekende datum zodat je hem op tijd hebt.

Kost dat?

Je hebt een refurbished kinderwagen vanaf 10 euro per maand. Een nieuwe kinderwagen huur je vanaf 19 euro per maand. Even voor het vergelijk, als je de Greentom kinderwagen (voor 0-6 maanden oude baby’s) koopt dan ben je minimaal 449 euro kwijt, daar komen dan wellicht nog extra’s bij zoals adaptors voor de autostoel of een regenhoes. En vaak koop je een 3 in 1 wagen, zodat je er langer mee kunt doen en die zijn 669 euro. Voor alleen een buggy (die je kunt gebruiken voor na de babytijd tot ongeveer de kleuterschool) betaal je 279 euro. En ook daar kun je extra’s bij aanschaffen zoals een voetenzak, luiertas enz.

Voordelen

Wel de lusten niet de lasten. Als er wat mee is dan is er altijd service beschikbaar. Je hoeft niet in een keer een hoog bedrag af te rekenen maar betaalt per maand. Het is ruimtebesparend voor als je niet zo groot woont, want zodra je kindje de kinderwagen is ontgroeid kun je die laten ophalen en wordt de buggy bij je bezorgd. Het is een duurzame kinderwagen, beter voor het milieu.

Nadelen

De wagen is niet van jou. En anderen hebben voor jou deze wagen gebruikt. Er zit nieuwe bekleding en een nieuw matrasje in, maar toch vindt niet iedereen vindt dat een fijn idee. Je kunt alleen kiezen uit de Greentom-wagens. Verder is er dus geen keuze in merken kinderwagens die je kunt huren en dat kun je jammer vinden want daardoor valt er in verhouding niet zoveel te kiezen.

https://www.instagram.com/p/B1BJVsNgseS/
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites