Me time: Blow Dry bar

Omdat geföhnd haar soms de oppepper is die je nodig hebt!

Met jonge kinderen is het niet altijd makkelijk om tijd voor jezelf te vinden en maken. Wij hebben voor jou tips, zonder dat je een oppas moet regelen. Meestal dan. Deze week de Blow Dry Bar.

Perfect

Prachtig geföhnd haar wanneer het jou uitkomt! Het klinkt geweldig en dat is het ook. Als je haar goed zit, voel je je meestal meteen beter (net als een nieuwe outfit). Dus kun je wel een oppepper gebruiken? Dan is een bezoekje aan de Blow Dry Bar een goed plan. Het idee van de Blow Dry Bar is dat op het moment dat jij zin hebt in geföhnd haar je zo naar binnen kan lopen en je haar kan laten doen. Zonder afspraak. Ideaal.

Föhnen

In Amsterdam zijn de Blow Dry Bars als paddenstoelen uit de grond geschoten. Denk aan de Föhnkamer en de Föhnbar. Wat dus het verschil is tussen een normale kapper en een Blow Dry Bar is dat je bij de Blow Dry Bar alleen kunt föhnen en wassen en niet knippen of kleuren. Ze zijn er dus echt gespecialiseerd in föhnen!

Prijzen

De prijzen kunnen verschillen per zaak en het ligt ook vaak aan de lengte van je haar. Kort haar is uiteraard goedkoper, maar je moet denken aan prijzen tussen de 25 en 35 euro. Voel je je daarna weer als herboren!

tagged in föhn, Haar
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites