Me-time: Movies at the Hermitage

De perfecte zomeravondbesteding: de buitenbioscoop!

Met jonge kinderen is het niet altijd makkelijk om tijd voor jezelf te vinden en maken. Wij hebben voor jou tips, zonder dat je een oppas moet regelen. Meestal dan. Deze week: Movies at the Hermitage

Beter ga je met je partner of vriendinnen een avondje naar de openluchtbioscoop in de binnentuin van de Hermitage in Amsterdam. Net als vorig jaar kun je daar op vijf achtereenvolgende avonden naar gerenommeerde films kijken.

Midnight in Paris

De eerste is op woensdag 28 augustus: de romantische komedie ‘Midnight in Paris‘. Op donderdag 29 augustus draait de bekende gangsterfilm ‘Goodfellas‘, gevolgd door de Argentijnse thrillerfilm ‘El Secreto de Sus Ojos‘ op vrijdag. In het weekend speelt op zaterdag 31 augustus de avonturenfilm ‘Hunt for the Wilderpeople‘, gevolgd door de dramafilm ‘Call Me by Your Name‘ op zondag. Voorafgaand aan elke voorstelling vertelt een bekende Amsterdammer die affiniteit heeft met de film van die avond, iets over die film.

Filmquiz

Kaartjes koop je via de site van de Hermitage. De deuren gaan om 19:00 uur open en om 20:00 uur begint de filmquiz. Daar zijn prijzen bij te winnen dus wees erbij! Om 20:30 uur is de introductie en om 20:45 uur start dan de film.

View this post on Instagram

👀👀👀

A post shared by Movies at the Hermitage (@moviesatthehermitage) on

tagged in hermitage
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites