Met deze traktaties ben je de luizenmoeder van het schoolplein

Gegarandeerd complimentjes.

Ken je dat? Je hebt het helemaal onder controle, die naderende kinderverjaardag, jou maken ze niet gek. En dan toch, is het altijd sneller zo ver dan je denkt en sta je alsnog de avond van te voren oververhit een traktatie in elkaar te draaien. Dit keer gaat dat jou niet gebeuren met behulp van onze tips!

Spiesjes

Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, want wat is er mis met de good old spies? Natuurlijk trakteer je wat gezonds maar rijg dan ook wat gezelligs aan die satéstok zoals een zure mat. Dat levert net wat meer blije gezichten op in de klas. Het enige wat jij nodig hebt zijn satéprikkers, druiven, poffertjes, aardbeien en zure matjes.

Popcorn of groentechips

Niet elke school zit hier op te wachten maar popcorn uitdelen is natuurlijk altijd goed. Je vult kartonnen bekers of bakjes met zoete en zoute popcorn. Hetzelfde kun je doen met bijvoorbeeld groentechips.

Makkelijk is ook goed

Je hoeft niet altijd maar de creabea uit te hangen. Er is helemaal niets mis met het kopen van de traktatie, hè! Dus een bezoekje aan de Hema, Action of Xenos kan ook goed genoeg zijn. Koop voor alle kids uit de klas bijvoorbeeld een sleutelhanger en hang daar een paar dopsleutels aan.

Vergeet de juf of meester niet

En dan nog dit: je komt er op het allerlaatste moment achter dat je ook nog iets moet hebben voor de meesters en juffen! Hoe random. Maar dat is ook weer opgelost: deel een hyacint in een papieren zakje of potje uit. Dat is weer eens wat anders dan de zoveelste doos Merci, Celebrations of kleffe cupcakes.

Leave a reply

Your email address will not be published.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites