Mom Talk met: Iris Poldervaart

'Skyler is een echte uitslaper.. doordeweeks als hij naar school moet.'

In deze Mom Talk kletsen we met Iris Poldervaart. Iris is moeder van Skyler (5) en in verwachting van een meisje. Iris is mede-eigenaar van haarsalon The Color en woont samen met Jeffrey in Amsterdam.

Favoriete skincare: Sinds mijn 19e smeer ik Hydramax van Chanel. Ik heb een droge huid dus ik heb baat bij wat meer voedende crème.

Essential in luiertas: Babydoekjes voor alle ongelukjes!

Leukste aan moederschap: Het heeft mij enorm verrijkt. De liefde die je voelt en het mogen begeleiden van zo’n klein wezentje, hem zichzelf laten ontdekken in alle vrijheid, ik vind dat prachtig.

Minst leuke aan moederschap: Helemaal niks!

Slaaptekort? Nee eigenlijk niet, Skyler sliep redelijk snel door. Hij is een echte uitslaper… doordeweeks dan. In het weekend is hij altijd vroeg wakker!

Datenight: We spreken altijd af dat we 1 keer in de twee weken een avond samen uit eten gaan maar uiteindelijk lukt dat maar sporadisch. En áls het dan lukt, proberen we het liefst nieuwe restaurants uit, lekker lang tafelen met een mooie fles wijn erbij.

Leukste kraamcadeau: Een bijtring van Sophie de Giraf. Leuk om te krijgen en leuk om te geven.

Favoriete kledingmerk voor jezelf : Zara, H&M, Isabel Marant en Balenciaga.

Favoriete kinderkledingmerk: Zara, H&M en Petit Bateau voor basics zoals skinny broekjes en t-shirts. En dan geef ik wat meer geld uit aan een mooie trui van bijvoorbeeld Kenzo. En die koop ik dan twee maten groter zodat hij er lekker lang mee kan doen.

https://www.instagram.com/p/BtjKATPFEwq/

Ideale vakantieplek: Frankrijk maar het allerliefste Californië!

Beste advies voor new moms: Maak je niet te druk en pak je rust. Dat laatste advies zou ik zelf ook moeten opvolgen want daar ben ik helemaal niet goed in!

Meest gênante actie als gevolg van moederbrein: Ik raak alles kwijt! De zakelijke telefoon bijvoorbeeld, die is dus gewoon weg. Nergens te vinden, gewoon weg!! Geeeen idee waar dat ding is gebleven!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites