10 dingen die je denkt als je zonder kinderen op vakantie bent

Heerlijk even weg zonder de kinderen, of toch niet?!

Het is o zo belangrijk om af en toe weer gewoon geliefden te zijn en niet alleen maar papa en mama. Een date night, een weekendje weg of een korte vakantie met z’n tweetjes; iedereen zou dat eens in de zoveel tijd moeten doen. Je relatie krijgt er een boost van en voor de kinderen is een logeerpartijtje bij opa en oma of een vriendje natuurlijk een groot feest. En wat gaat er in je hoofd om als je zonder de kinderen weg bent? Wij hebben het op een rijtje gezet. Herkenbaar?

  • Waarom hebben we dit niet eerder gedaan!
  • Hoe fijn dat ik ‘s ochtends niet meteen aan hoef te staan.
  • Mijn kleren zijn dus gewoon nog kotsvrij na een dag!
  • Zo fijn dat we lang kunnen tafelen en ik niemand hoef bezig te houden.
  • Waarom stuurt oma zoveel foto’s ik hoef echt niet van minuut tot minuut een verslag.
  • Waarom heb ik al een dag geen foto gekregen?
  • Zouden de kinderen hebben doorgeslapen vannacht?
  • Hee ik hoor m’n kind huilen. O nee dat kan niet!
  • Ah kijk nou, dat gezin heeft het echt leuk samen. Ik mis mijn kinderen..
  • Als we thuis zijn gaan we snel weer een weekend weg. Mét de kinderen!
Shutterstock

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites