Daily Routine met: Vanessa Erasmus

"Rond bedtijd loop ik van kamer naar kamer voor een liedje en een knuffel"

Hoe doen die andere moeders dat toch?! Vraag jij je dat ook wel eens af nadat je je door de dag heen hebt gestruggeld? Nou, zo dus!

Deze keer Vanessa Erasmus over haar dagelijkse routine. Vanessa is moeder van Jimmy (9) en Dayn (6). Ze heeft haar eigen kledinglabel Little Indians en woont samen met haar twee zoontjes in Rotterdam.

Opstaan: 07:00 – 07:15 uur. En dan tref ik de kinderen meestal al aan op de bank waar ze even met de iPad zitten.

Ontbijt: Boterhammen met kaas en kipfilet voor Jimmy en Dayn en voor mezelf altijd twee gekookte eitjes. Daarna eet ik op kantoor vaak nog een cracker.

Kleding de avond van te voren klaarleggen: Nee.

Zelf kleding uitkiezen: Jim heeft een sterke mening als het op kleding aan komt, hij bepaalt altijd zelf wat ie aan trekt.

TV in de ochtend: Meestal zitten ze dus even met de iPad op de bank maar zodra we gaan ontbijten moet dat ding uit.

Lunchtrommel school: Ik geef ze vaak broodjes met gegrilde kipfilet van de slager mee, daar zijn ze gek op. En als snack vaak iets van een sultanaatje of zo. Ik ben op dat gebied niet zo’n creatieve moeder zoals ik wel eens op Instagram zie. Ik ben meer van het gemak.

Hoe laat de deur uit: 08:35 uur, de kinderen moeten om 08:45 uur in de klas zitten. Dat redden we altijd precies! Daarna ga ik door naar kantoor.

View this post on Instagram

Traditions!! #beachlife #happy2019

A post shared by Vanessa Erasmus (@vanessa_littleindians) on

Thuis: De kinderen gaan twee dagen in de week naar de opvang en op de andere dag zijn ze bij hun vader en de overige twee dagen regel ik. Ik werk bijvoorbeeld op dinsdag tot 15:00 uur zodat ik ze daarna van school kan halen. Op woensdag eten we altijd lekker een tosti en gaan daarna leuke dingen doen.

Boodschappen halen of bezorgen: Op maandag doe ik de grote boodschappen en tussendoor haal ik verse dingen zoals groente en brood. Ik maak trouwens geen weekmenu, ik kijk altijd per dag een beetje waar we zin in hebben.

Bedtijd kids: 19:30 – 20:00 uur. Ik breng ze meestal tegelijk naar boven en dan loop ik zeg maar steeds tussen hun twee kamers heen en weer. Bij de een een liedje zingen, dan door naar de ander, dan roept de een nog om een knuffel, dan de ander. Heel gezellig altijd!

Bedtijd voor jou: Rond 23:00 uur meestal maar soms kan ik er ook wel van genieten om er al om 21:30 uur in te liggen en dan nog even een filmpje te kijken in bed.

Toprecept: Pasta pesto met uitgebakken spekjes, rucola, pijnboompitjes en dan van te voren snacken de kinderen alvast wat rauwe groente, want dat vinden ze heel lekker!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites