Daily Routine met: Pauline de Wilde

"Over het elke dag dragen van joggingbroeken hebben we een deal gesloten."

Hoe doen die andere moeders dat toch?! Vraag jij je dat ook wel eens af nadat je je door de dag heen hebt gestruggeld? Nou zo dus! Deze keer Pauline de Wilde over haar dagelijkse routine. Pauline (46) is moeder van Beau (8). Ze is presentatrice en dagvoorzitter en woont samen met Beau in Landsmeer.

Opstaan: 06:50 uur gaat de wekker en na 1x snoozen gaan we er om 07:00 uur uit.

Ontbijt: Beau eet graag een omelet met spek en soms melk met Honey Loops. Ik probeer er altijd een smoothie bij te maken zodat ie alvast iets van fruit binnenkrijgt. Laatst deed ik er ook andijvie bij maar dat was geen succes. Zelf ontbijt ik met yoghurt, granola, appel en kaneel.

Kleding de avond van te voren klaarleggen: nee. Het was wel altijd een gedoe met joggingbroeken, want als het aan Beau ligt dan loopt ie daar elke dag in. En de deal is nu dat hij op gymdagen een joggingbroek aan mag en op de andere dagen een spijkerbroek.

TV: ja eventjes terwijl ik aan het douchen ben bijvoorbeeld. Maar zodra we gaan ontbijten moet dat ding uit. Ik word gek van het geluid van Enzo Knol tijdens het ontbijt.

Lunchtrommel school: twee volkoren boterhammen met pindakaas en gekookte worst. Ik doe er altijd nog iets van een paprika of komkommer bij. En op woensdag altijd een koekje.

Hoe laat de deur uit: 08:20 uur. We gaan ruim op tijd weg en op de een of andere manier is er dan toch altijd weer iets -er moet een bal mee of hij moet nog naar de wc- waardoor we alsnog moeten haasten. Als ik Beau naar school heb gebracht ga ik soms daarna een rondje hardlopen en op andere dagen moet ik meteen door naar werk.

Thuis: Dat is wisselend, de ene dag heeft Beau eerst nog BSO, de andere dag ben ik thuis, geen dag is bij ons hetzelfde.

Boodschappen halen of bezorgen: ik doe eigenlijk elke dag wel boodschappen. Ik kan gewoon niet op maandag bedenken wat we donderdag gaan eten.

Bedtijd kids: tussen 19:30 uur en 20:00 uur. Ik lees hem altijd even voor en ik vraag waar hij dankbaar voor is. En dat mag dan iets materialistisch zijn en een van de drie elementen.

Bedtijd voor jou: Meestal tegen 22:00 uur maar soms ook wel 23:30 uur. Als ik goed slaap presteer ik beter.

Toprecept: pasta pesto! Tortellini met pesto en wat tomaatje en komkommer on the side. Altijd een succes hier!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites