Dit is de nieuwe Tinder-app voor babynamen

Zeg maar dag tegen de namen-stress!

Het kiezen van een naam voor je baby is een van de lastigste dingen OOIT. Je hebt namelijke de keuze tussen meer dan duizenden babynamen, die allemaal weer wat anders betekenen. En als het je dan is gelukt om tussen al deze namen een naam te vinden die je mooi vindt, zul je altijd zien dat je partner er niks aan vindt! Maar alle namen die hij mooi vindt, vind jij weer niks. Gooi het op de hormonen. Maar, wat doe je als jullie er echt niet uitkomen? No worries, want nu is er de inspiratie-app voor babynamen: Kinder!

Wat houdt de app in?

Misschien wel één van de belangrijkste dingen: Kinder is gratis te downloaden in de Apple Store of de Google Play Store. Je zit dus niet vast aan allerlei kosten. Als je de app hebt gedownload, log je in en link je je telefoon aan die van je partner. Het leuke is namelijk dat je deze app samen kunt gebruiken. Als jullie dan eenmaal samen op de app zitten, voeren jullie allebei de achternaam en het geslacht van de toekomstige baby in. Ook kunnen jullie een voorkeur uitbrengen voor namen uit een bepaald land. Zo zijn er ook namen uit bijvoorbeeld Engeland of India waar jullie uit kunnen kiezen.

Tijd om te swipen

Dan gaan jullie los van elkaar op zoek naar de naam voor jullie baby. De app werkt met swipen eigenlijk hetzelfde als Tinder: veeg naar links als de naam je niet aanspreekt en veeg naar rechts als de naam je het ‘wauw-effect’ geeft. Krijg je ineens een melding binnen bovenin je scherm? Dat betekent dat jullie tussen alle 18 duizend namen een naam hebben gevonden waar jullie allebei een goed gevoel bij hebben! Deze namen worden apart in een lijstje gezet, zodat jullie later samen kunnen kijken naar de verzamelde namen en daar dan eentje uit kunnen kiezen. Easy does it!

1/10
Overall score: 1/10
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites