Let’s Go: De 10 leukste zwembaden in Nederland!

Waterpret voor jong en oud!

Wat te doen deze zomervakantie? Zwemmen natuurlijk! Wij hebben de 10 leukste zwembaden op een rijtje gezet. Sommigen zijn zeer geschikt voor kleine kinderen en andere zwembaden zijn meer bedoeld voor de echte daredevils.

De Eemhof

De Eemhof is een groot zwemparadijs en hoort bij het bungalowpark van Centerparcs. Er is een golfslagbad, een wildwaterbaan en verschillende familiezwembaden. Wel is het handig om van te voren te reserveren want vooral in de vakantie kan het er druk zijn.

Centerparcs De Eemhof: Slingerweg , Zeewolde

De Zandzee

Zwembad De Zandzee is leuk voor alle leeftijden. Er is een aflopende bodem en een wildwater glijbaan. Voor de peuters is het er helemaal een groot feest want er is een heus Nijntje bad. Hier wil jouw peuter nooit meer uit!

De Zandzee: Struikheiweg 14, Bussem

De Scheg

In zwemparadijs de Blue Lagoon van sportcentrum De Scheg in Deventer zul je je niet snel vervelen. Er is namelijk een glijbaan van 80 meter lang die om het gebouw heen slingert. Mocht je dit te spannend vinden is er ook een speciale familieglijbaan. Voor kleintjes is er Pingo’s Island: hier kun je heerlijk met water en zand spelen als je tot 5 jaar oud bent.

De Scheg: Piet van Donkplein 1, Deventer

Tikibad

Het Tikibad in Wassenaar hoort bij het pretpark Duinrell. Maar als je dus niet zo van de achtbanen bent kun je je prima in het zwembad vermaken. Er zijn meer dan 20 glijbanen, en ze gaan deze zomer uitbreiden naar buiten! En ook aan de kleintjes wordt gedacht want voor hun is het waterpark Playa opgericht, speciaal met 4 kleine glijbaantjes en verwarmd water.

Tikibad: Duinrell 1,Wassenaar

Het Vennenbos

Zwemparadijs het Vennenbos hoort bij Landal Greenparcs. Je kunt er genieten van de Wild Wave baan, een glijbaan mét sterrenhemel, en een Jungle bad. En mocht je het zó leuk vinden kun je er gewoon een nachtje blijven slapen. Ideaal voor tijdens de vakantie of een weekendje weg.

Het Vennenbos: Schouwberg 7, Hapert

Aquafun Sportiom

Aquafun Sportiom is een van de grooste zwemparadijzen van ons land. Het is een subtropisch zwemparadijs waar je kunt genieten van de wildwater rivier, heel veel snelle glijbanen en voor de kleintjes is er een speciaal bad: The Turtle Bay. Het staat vol leuke en veilige speeltoestellen en als het buiten warm is is ook het buitenbad open.

Aquafun Sportiom: s-Hertogenbosch, Victorialaan 10

Noorderparkbad

In Amsterdam kun je zwemmen in het Noorderparkbad. Er is een grand café bij waar je lekker koffie kunt drinken op het grote terras. Ze geven er ook baby zwemles.

Noorderparkbad: Sneeuwbalweg 5, Amsterdam

Hof van Saksen

Voor echte daredevils: het zwembad van Hof van Saksen heeft de langste trechterglijbaan van de wereld! Daarnaast zijn er onder andere nog een bandenglijbaan en een hele steile en super snelle glijbaan. Ook hier kun je blijven slapen in een van de huisjes op het park.

Hof van Saksen: Borgerderstraat 12, Nooitgedacht

Preston Palace

Bij Preston Palace waan je je even op een tropisch eiland. Er is een speciaal jungle dierenbad en allerlei soorten bubbelbaden. En als je aan een dag niet genoeg hebt, overnachten kan in het hotel.

Preston Palace: Laan van Iserlohn 1, Almelo

‘t Kikkerfort

In Breukelen kun je zwemmen in ‘t Kikkerfort. Er is een speciaal peuter- en en kleuterbad en daardoor is het er ook heel geschikt voor kleinere kinderen. Op vrijdagavond komen de tieners er aan hun trekken want dan is er discozwemmen!

‘t Kikkerfort: Schepersweg 14A, Breukelen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites