Let’s Go: Friends call me Jim

Hier kunnen de kids gymmen in een virtuele wereld!

Woon je in de omgeving van Amsterdam en wil je je kind laten bewegen op een nieuwe, fantasierijke manier? Het kan bij de gloednieuwe gym Friends call me Jim! Het is speciaal voor kids tussen de 2 en de 7 jaar oud die lekker willen bewegen!

Lessen

Er zijn verschillende lessen voor verschillende leeftijden. Daarnaast heb je de playground voor de kleinste kids van 2 en 3 jaar. Dit is een binnenspeeltuin waar de kinderen allerlei motorische vaardigheden leren. Je kunt een los afrekenen of een abonnement voor een seizoen nemen. Dat zijn 10 lessen en die bestaan steeds uit een ander avontuurlijk verhaal. Zo heb je de Windy Island, Jungle Life en Lost in the City. Het stimuleert spelenderwijs de motoriek van de kinderen en zo leren ze hoe leuk bewegen kan zijn!

Virtuele gymzaal

Friends call me Jim heeft 2 verschillende studio’s: de lightscape en de playscape. De playscape is een traditionele old school gymzaal met onder andere boxen, klimtouwen, en een glijbaan. De lightscape is een nieuwe vorm van een gymzaal. De kinderen spelen hier in een virtuele wereld met lichten en projecties op de muur.

Prijzen

Een losse les boeken kost 21 euro. Voor een seizoen van 10 lessen betaal je 200 euro. Dan heb je wel altijd gegarandeerd plek en ruimte om te wisselen. Iets te vieren? Friends call me Jim organiseert ook kinderfeestjes. Dat betekent spelen met alle vriendjes en vriendinnetjes in een van de studio’s en daarna taart en cadeautjes!

https://www.instagram.com/p/By4jFtuoHrs/

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites