Mom Talk met: Raffaëla Paton

"Hoe leuk dat ik iemand heb die een exacte kopie van mijzelf is!"

In deze Mom Talk kletsen we met Raffaëla Paton. Raffaëla (36) is moeder van Beautyfull (bijna 13). Ze woont in het Drentse Roden en werkt als zangeres.

Favoriete skincare: Ik heb een moeilijke huid maar als ik m’n gezicht schoonmaak met Pure Balance van Biodermal en daarna de dag- of nachtcrème gebruik, dan gaat dat perfect.

Essential in luiertas: Toen ik die nog gebruikte, zat er altijd wat te drinken en te eten in. Tegenwoordig heb ik in ieder geval handcrème mee en van die zeep waarmee je je handen zonder water kunt wassen.

Leukste aan moederschap: Dat ik iemand heb die een kopie van mezelf is! Ze is bijna 13 en doet echt wel veel zelf inmiddels maar ik vind het nog steeds heerlijk om haar te verzorgen.

Minst leuke aan moederschap: De bezorgdheid. En sinds ze erg ziek is geweest op haar tiende is die bezorgdheid alleen maar groter geworden. Ook al is ze inmiddels gelukkig weer beter, je blijft je toch zorgen maken.

Slaaptekort? Ik slaap altijd samen met mijn dochter, dat vinden we allebei heerlijk. Maar ik heb wel gezegd dat nu ze volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaat we het misschien een beetje moeten gaan afbouwen haha.

Datenight: Eigenlijk nooit, ik ben liever thuis met mijn dochter dan dat ik met vriendinnen afspreek.

Leukste kraamcadeau: Luiers! Luiers! Luiers! Ik ben meer van het praktische en van luiers kun je dus echt nooit genoeg hebben.

Favoriete kledingmerk voor jezelf : ZARA.

Favoriete kinderkledingmerk: Superdry.

Ideale vakantieplek: Mykonos.

Beste advies voor new moms: Het komt als het komt. Je bepaalt zelf wat het beste is en geniet van de zwangerschap van begin tot eind. En misschien wel de allerbelangrijkste: je hoeft na de bevalling niet meteen weer dun te zijn!

Meest gênante actie als gevolg van moederbrein: Ik had een postnatale depressie en kan me van die eerste tijd niet meer zo heel veel herinneren. Mijn dochter heeft daar gelukkig niks van gemerkt want ik was juist overdreven lief naar haar toe maar zelf heb ik er in mijn hoofd behoorlijk last van gehad.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites