Iedereen aan de Babymoon! Of toch maar niet?

Dit wil je weten over de babymoon

Nog gauw samen met je partner op vakantie voordat de baby komt. Veel vrouwen gaan op babymoon. Een soort huwelijksreis maar dan anders. Er valt wel wat voor te zeggen natuurlijk, nog even samen weg zonder het gedoe dat een baby met zich mee brengt. Maar is dat inderdaad wel zo relaxt?

Onderzoek

D-reizen deed onderzoek onder 385 Nederlanders en daaruit blijkt dat 43 procent van de vrouwen tussen de 18 en 40 jaar een babymoon helemaal niet romantisch vindt. Het is met name lichamelijk ongemak zoals een dikke buik die in de weg zit of opgezette enkels waardoor die vakantie minder fijn is. Voor 18 procent van de vrouwen is een babymoon zelfs het laatste waar ze behoefte aan hebben.

Populair

Ondanks dat is de babymoon heel populair. Hij staat namelijk op nummer 2 op de bucketlist van zwangere vrouwen tussen de 18 en 40 jaar blijkt uit datzelfde onderzoek. De helft van de vrouwen tussen de 18 en de 40 overweegt om zo’n tripje te maken. Spanje staat op nummer een voor wat de bestemming betreft, Italië op nummer twee.

Ook na baby nog op vakantie

Ben jij op babymoon geweest of zijn jouw vriendinnen wel eens op babymoon geweest? Wij denken dat je er niet al te zwaar aan moet tillen. Ook zodra je een baby hebt kun je gewoon nog op vakantie. Misschien zijn die vakanties iets minder chill dan voorheen, maar ach, wat maakt dat eigenlijk uit?

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites